/VIDEO/ Droguri în valoare de peste 700.000 lei depistate în nordul Moldovei | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ Droguri în valoare de peste 700.000 lei depistate în nordul Moldovei

/VIDEO/ Droguri în valoare de peste 700.000 lei depistate în nordul Moldovei

Percheziții pe teritoriul municipiului Bălți și în raionul Sângerei. Oamenii legii au reținut trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 52 ani. Aceștia sunt suspectați pentru punerea în circulație a drogurilor de tip marijuana și hașiș, pe teritoriul zonei de nord a Republicii Moldova.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 3,5 kg de masă vegetală asemănătoare cu marijuana, 200 grame droguri sintetice de tip sare, 12 mii lei, telefoane mobile și aparate improvizate de mărunțire și presare a masei vegetale.

De menționat este că bărbatul în vârstă de 52 ani, anterior a activat agent de pază la întreprinderea „Paza de stat” a MAI, iar autoritatea în cadrul grupului criminal și-a impus-o și prin aceasta, convingând ceilalți membri că are relații și că totul va decurge bine.

Dacă drogurile ajungeau pe piața neagră, suspecții urmau să obțină un profit de peste șapte sute mii de lei. Un gram de marijuană era comercializat la prețul de 200 lei, iar unul de hașiș 170 lei.

Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.  

Video: ini.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *