/VIDEO/ Explozie puternică la un centru comercial din Erevan. Bilanț provizoriu: un mort și cel puțin 45 de răniți

Bilanțul victimelor exploziei produse ieri în Erevan, capitala Armeniei, a crescut la un mort și cel puțin 45 de răniți, potrivit agenției Reuters. Deflagrația ar fi avut loc la un depozit de artificii, potrivit Reuters, care citează agențiile de presă din Rusia.

„Potrivit datelor preliminare, s-a produs o explozie care a declanşat un incendiu”, a anunţat Ministerul situaţiilor de urgenţă într-un comunicat. Înregistrările video şi fotografiile care circulă pe reţelele sociale arată o coloană de fum negru ridicându-se spre cer. Într-un video se poate auzi cum mai multe detonări se succed, ca la un foc de artificii. Potrivit Ministerului situaţiilor de urgenţă, zece camioane de pompieri intervin la faţa locului şi alte zece sunt în drum pentru a le da o mână de ajutor.

Mic stat din Caucaz cu circa trei milioane de locuitori, Armenia traversează o perioadă dificilă după războiul din 2020 împotriva Azerbaidjanului vecin care s-a soldat cu o înfrângere grea şi cu o criză politică majoră, notează France Presse.

Sursă: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.