(UPDATE)/VIDEO/ Fiul primarului de Bălți surprins cum încalcă regulile de circulație | TELEVIZIUNEA NORDULUI

(UPDATE)/VIDEO/ Fiul primarului de Bălți surprins cum încalcă regulile de circulație

/VIDEO/ Fiul primarului de Bălți surprins cum încalcă regulile de circulație

UPDATE: 01.08.2019, ora 14.37 // Vladimir Grigorișin, feciorul primarului de Bălți, ar fi fost surprins încălcând regulile de circulație rutieră. Acesta s-ar fi aflat la volanul unui „Land Rover” și a fost filmat în timp ce traversa neregulamentar o trecere de cale ferată. Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat și a anunțat că va examina cazul.

Din imaginile video trimise de un șofer la redacția unui portal local se vede cum un „Land Rover” traversează trecerea de cale ferată în depășire, pe contrasens. Autorul filmulețului susține că la volanul mașinii se afla feciorul primarului.

Nu se știe dacă mașina respectivă aparține fiului primarului. Cert este că pe numele edilului este înregistrată o mașină de marca Land Rover, anul fabricației 2010. Potrivit declarației pe venituri a lui Nicolai Grigorișin, pentru mașină actualul edil a achitat peste 968 de mii de lei

Vladimir Grigorișin a fost de negăsit pentru o reacție. Iar tatăl acestuia, primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a refuzat să ofere un comentariu, fiind contactat telefonic de către corespondenții postului nostru de televiziune.

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat pe acest caz. „În traficul rutier toți sunt egali și fiecare conducător auto este obligat să respecte Regulamentul Circulației Rutiere”, se arată într-un răspuns oferit de INP postului TV Nord. Oamenii legii urmează să identifice persoanele implicate și să elucideze toate circumstanțele pentru a emite o decizie pe acest caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 01.08.2019, ora 12.45 // Vladimir Grigorișin, feciorul primarului de Bălți, ar fi fost surprins încălcând regulile de circulație rutieră. Acesta s-ar fi aflat la volanul unui „Land Rover” și a fost filmat în timp ce traversa neregulamentar o trecere de cale ferată.

Din imaginile video trimise de un șofer la redacția unui portal local se vede cum un Land Rover traversează trecerea de cale ferată în depășire, pe contrasens. Autorul filmulețului susține că la volanul mașinii se afla feciorul primarului.

Nu se știe dacă mașina respectivă aparține fiului primarului. Cert este că pe numele edilului este înregistrată o mașină de marca Land Rover, anul fabricației 2010. Potrivit declarației pe venituri a lui Nicolai Grigorișin, pentru mașină actualul edil a achitat peste 968 de mii de lei

Vladimir Grigorișin a fost de negăsit pentru o reacție.

Oamenii legii au spus că vor examina cazul și vor reveni cu un comentariu. Contactat telefonic, primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a refuzat să ofere un comentariu.

Video: gzt.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *