/VIDEO/ Ghinion pentru hoții de la Bălți. Safeul casei de schimb valutar s-a dovedit a fi gol

Ghinion pentru cei patru hoți care au încercat să spargă o casă de schimb valutar din Bălți. După ce și-au pus viața în periocol au reușit să fure 0 lei. Potrivit martorilor oculari, în jurul orei trei noaptea, suspecții au spart geamul și safeul. După infracțiune cei patru au fugit în parcul central.

Alexandru Orișciuc, directorul centrului comercial: „M-a sunat angajatul de la pază și m-a anunțat că spațiul cursului valutar, care este arendat de la noi, a fost stricată sticla și au scos safeul. Au fost patru persoane, bine făcute, pregătite pentru acest lucru, două au stricat sticla, iar două au intrat, au văzut că nu e nimic și au fugit în parc.

Administrația băncii din Bălți, care deține schimbul valutar în centrul comercial, a refuzat să vorbească cu presa și ne-a îndemnat să telefonăm la Chișinău. Nici acolo nu am reușit să discutăm cu cineva.

„Acum e ocupat, adresați-vă la Chișinău, la centrul central. Deci de aici nu vom obține nici un comentariu? – Nu. – Doar la Chișinău, de ce? – Acolo sunt persoane care discută cu presa și se ocupă cu aceste lucruri.”

Oamenii legii sunt în căutarea și reținerea suspecților.

Silvia Vetcu, ofițer de presă IGP: Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că persoanele au deteriorat geamul, cu o rangă metalică și au extras un safeu în care nu se aflau bunuri. Safeul era gol, cheia se afla în lacătul de la ușa safeului. Totodată, urmează a fi identificate persoanele care au comis infracțiunea și atragerea acestora la răspundere penală.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *