/VIDEO/ Grup pentru comercializarea drogurilor, destructurat | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ Grup pentru comercializarea drogurilor, destructurat

/VIDEO/ Grup criminal destructurat pentru comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari

Un grup criminal format din cinci persoane, printre care și o femeie, originare din municipiul Chișinău și raionul Ialoveni, au fost reținute de oamenii legii pentru contrabandă, producere și comercializare a drogurilor sintetice.

În urma investigațiilor au fost efectuate 15 percheziții la domiciliile făptașilor și în automobilele acestora, unde au fost ridicate mai multe telefoane mobile, calculatoare utilizate pentru evidența activității criminale, precum și mijloace bănești în sumă de 2500 euro. Totodată, în raionul Ialoveni a fost lichidat un laborator de producere a drogurilor cu tehnică și utilaj necesar.

La domiciliul suspecților, precum și în locurile utilizate ca ascunzișuri, au fost depistate și ridicate droguri în cantități deosebit de mari cu o valoare de aproximativ 500 mii lei.

Activitatea grupului criminal se baza pe comercializarea drogurilor prin intermediul aplicațiilor electronice de comunicare, în acest sens suspecții au creat trei magazine online în care atrăgeau consumatori și potențiali cumpărători. Astfel, suma drogurilor vândute depășește zece milioane de lei. 

Pe numele suspecților au fost eliberate mandate de arest pe un termen de 30 zile. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată în instanța de judecată, aceștia riscă până la 15 ani de pușcărie.

Foto/video: politia.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *