/VIDEO/ Maia Sandu, despre alarmele cu bombe: „Sancțiunile sunt dure, dar vor fi și mai dure”

Alarmele zilnice cu bombe false din Republica Moldova au scopul de a destabiliza și panica cetățenii. Potrivit Șefei Statului, autorii unor sunete deja au fost identificați și sancționați. Maia Sandu a mai adăugat că sancțiunile pentru această infracțiune vor fi și mai dure.

MAIA SANDU, președinte R.Moldova: „Aceste alarme false au scopul de a crea panica, de a destabiliza și de a speria populația. Știu că instituțiile statului încearcă să îi depisteze, în unele cazuri deja le-au depistat autorii. Acești autori ar trebui să știe că sancțiunile sunt dure, și vor și mai dure. În unele cazuri este greu de depistat, pentru că sunt folosite mail-uri străine. E păcat că se întâmplă acest lucru, dar vreau să spun că instituțiile statului își fac treaba și indiferent dacă este falsă sau nu alarma sunt acolo și verifică, pentru că siguranța cetățenilor este principală pentru noi”.

Precizăm că în ultima vreme, mai multe instituții ale statului ar fi primit mail-uri sau telefoane precum că ar fi minate. Chiar astăzi, o nouă alertă cu bombă a fost anunțată la Aeroportul Internațional Chișinău. Timp de două ore activitatea a fost sistată.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

2 thoughts on “/VIDEO/ Maia Sandu, despre alarmele cu bombe: „Sancțiunile sunt dure, dar vor fi și mai dure”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *