/VIDEO/ O mamă din Bălți a trăit clipe de coșmar când și-a pierdut fiul pentru jumătate de oră | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ O mamă din Bălți a trăit clipe de coșmar când și-a pierdut fiul pentru jumătate de oră

O fată de 16 ani a murit într-un local din Bălți

Scene emoționante. O mamă din orașul Bălți nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care și-a îmbrățișat fiul de trei ani, după ce acesta dispăruse. Polițiștii de patrulare au fost cei care în jumătate de oră au reușit să-l găsească pe micuț pe una din străzile orașului.

Cazul a avut loc ieri seara. Polițiștii de patrulare din Bălți au fost anunțați despre dispariția unui minor de 3 ani. Mai mulți angajați ai INP Bălți au fost mobilizați pentru a putea găsi micuțul. În același timp, doi polițiști de patrulare, care mergeau de la serviciu spre domiciliu, au observat pe str. Konev din Bălți un copil care avea semnalmentele descrise de familia minorului. Micuțul a fost preluat și dus la părinții săi. Mama, în vârstă de 27 de ani, nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care și-a văzut fiul. Cele 30 de minute în care dispăruse copilul a derulat în mintea sa cele mai urâte scenarii.

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează cetățenii să nu lase copiii fără supraveghere, iar în cazul dispariției lor să apeleze cât mai curând posibil serviciul 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție.

Sursa: facebook.com/ inp.md

1 комментариев для “/VIDEO/ O mamă din Bălți a trăit clipe de coșmar când și-a pierdut fiul pentru jumătate de oră

  1. Nu duceți lumea în eroare! copilul a fost găsit de o doamnă si transmis polițiștilor. Mulțumesc trebuie să-i spuneți doamnei care a prins copilul ce alerga în mijlocul drumului!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *