/VIDEO/ O tânără din Bălți a obținut titlul de Miss Eurasia | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ O tânără din Bălți a obținut titlul de Miss Eurasia

/VIDEO/ O tânără din Bălți a obținut titlul de Miss Eurasia

O tânără din Bălți a obținut titlul de Miss Eurasia. Ecaterina Captari în vârstă de 19 ani a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional de frumusețe «The queen of Eurasia-2018», la care au participat reprezentante din 30 de țări. Competiția a avut loc, recent, în orașul turc Antalya.

 

 

Moldoveanca spune că nu s-a așteptat la un asemenea rezultat.

Ecaterina Captari, Miss Eurasia: „Am plâns pe parcursul întregii ceremonii. Nu mi-au dat nici coroană, nici panglică, de ce? Cine a primit deja titlul de Miss pentru cei mai mulți abonați, țin minte ca acum, a conectat Instagram-ul și vorbea în live: „Iată, tânăra plânge, dar noi suntem în top”. Când colo, primul loc pentru Moldova. Am rămas șocată. Am avut emoții de nedescris.”

Ecaterina crede că a câștigat concursul grație naturaleței sale:

„Au fost diferite fete, unele cu silicoane, unele cu extensie la păr, desigur, buzele erau cu acid hialuronic aproape la toate.”

După defileul în blănuri, rochii și bijuterii de brand, concurentele au trebuit să-și demonstreze talentul. Ecaterina a optat pentru strip dance. Mișcările le-a învățat în două zile, în timp ce se afla în Antalya.

„Eu chiar am trăit acest dans. A fost ceva deosebit. Aceasta este acrobație de dans. Acesta este cel mai dificil număr de plastică. Nu e simplu. Trebuie să ai o pregătire fizică bună.”

Tânăra a defulat și în costum național moldovenesc. Concurenta sa din Rusia, de exemplu, a optat pentru un stil brazilian.

„Costumul meu este format dintr-un șorț, o cămașă și o floare roșie. Culoarea roșie este un element important a costumului nostru național. Este o culoare aprinsă, frumoasă.”

Miss Eurasia, Ecaterina Captari visează să-și deschidă propria afacere. Tânăra vrea să fondeze o școală de dans, să lanseze o revistă de frumusețe sau să scoată pe piața modei propriul brand.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *