/VIDEO/ Pregătirile pentru balul de absolvire sunt în toi. Ce rochii preferă absolventele în acest an și care sunt prețurile

Emoții mari pentru absolventele din acest an. Tinerele se pregătesc pentru balul de absolvire. Petrec zile întregi în magazinele din oraș pentru a-și găsi ținuta perfectă. Rochiile baby doll sunt preferate de marea majoritate. Designerii spun că în vogă sunt rochii sofisticate, din stofă vaporosă.

Anastasia Fîrfa, designer ,,EVADEYA”:   ,,Dacă noi vorbim despre rochiile de bal tendințele acestui an sunt rochiile pufoase din fatin sau organză, stilul baby-doll, fetele preferă să arăte ca păpușile. Ca și anul precedent, sunt în vogă mânecile și fustele bufante, top corset. În trend sunt culorile de bază ca alb, negru, albastru deschis, dar și culorile neon, deschise.

Victoria Oprea este absolventa Liceului Teoretic „Ion Creangă” din mun. Bălți. După examenele de BAC, tânăra spune că așteaptă cu nerăbdare balul de absolvire, unde se va distra din plin cu prietenii și colegii. Cât privește ținuta, Victoria a optat pentru o rochie neagră până în pământ.

Victoria Oprea, absolventă:  ,,Pentru balul de absolvire eu am procurat o rochie neagră, este elegantă și îmi accentuează figura. Această rochie foarte ușor poate fi accentuată cu ajutorul unor cercei sau cu ajutorul unui machiaj în care să pui accent pe buze și desigur pantofii. Cum fără de ei, cred că aceasta este cel mai important pentru o domnișoară.”

Fetele scot din buzunare mii de lei pentru a arăta perfect în seara balului de absolvire.

,,La noi categoriile sunt diferite, la noi sunt rochii de lungime medie până la 1000 de lei și sunt mai scumpe, sunt rochii lungi de bal, pufoase, drepte prețul se începe de la 1400 și mai sus de 2500 lei. La unele le plac rochii drepte, mulate sunt care iubesc rochii pufoase, scurte sunt care preferă pufoase lungi. În general drăguțe nu sunt capricioase preferă lucruri diverse.”

Vineri, 17 iunie, liceenii au susținut ultimul examen de BAC. Tot atunci a fost dat startul balurilor de absolvire.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *