/VIDEO/ Răsplătiți pentru devotament și profesionalism. Angajații medicali din Bălți, felicitaţi cu ocazia zilei profesionale

Salvează mii de vieți zilnic și nu cer nimic în schimb. Cei mai buni angajați medicali şi farmacişti din municipiul Bălți au fost felicitaţi cu ocazia zilei profesionale. Pentru munca depusă, medicii au fost răsplătiți cu diplome și flori de către autoritățile municipale.

Mai mult de 20 de ani, Ludmila Florea stă de veghe lângă copiii cu boli infecțioase. Deși depune o muncă enormă, femeia spune că nimic nu se compară când un copilaș sănătos îți spune mulțumesc.

„Multă muncă, multă empatie, multă compasiune și multă empatie față de pacient. Greutăți sunt multe, volum mare de lucru, solicitări, pacienți cu maladii severe, dar ne place lucrul nostru și îl îndeplinim cu drag”

Deși au ales o profesie deloc ușoară, lucrătorii din domeniu spun că sunt mândri de ceea ce fac pentru întreaga societate.

Petru Alexandriuc, șeful secției de ftiziopneumologie Spitalul Clinic Bălți: „Să fiu medic asta era visul meu din copilărie, foarte mi-a plăcut această profesie și m-am ocupat încă la școală serviciul nostru este foarte greu și destul de complicat avem grijă de pacienți și de personal.”

Ina Cocieru, asistentă medicală superioară: „Activez în spitalul de psihiatrie e o specialitate foarte interesantă cu păcat, cu regret nu toți o înțeleg, activez de 30 de ani dificultăți ca și în orice domeniu ne străduim foarte mult să-i ajutăm să-i înțelegem.”

Primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a felicitat lucrătorii medicali pentru efortul pe care îl depun zi de zi.

„Din numele primăriei și din numele bălțenilor, cu deosebită considerație, permiteți-mi să vă felicit cu ziua profesională și să vă mulțumim pentru lucrul pe care îl faceți pentru a salva viețile omenești.”

După premiere, lucrărorii medicali au mers la un concert, destinat celebrării Zilei profesionale a lucrătorului medical.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *