/VIDEO/ Taximetriști beți criță la volan în orașul Bălți | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ Taximetriști beți criță la volan în orașul Bălți

INP: Taximetriștii din țară vor fi verificați

Ofițerii de patrulare ai Regimentului Nord al INP au identificat, în ultimele trei zile, la Bălți, trei taximetriști în stare avansată de ebrietate. Unul dintre cazuri s-a înregistrat chiar aseară.

Aseară, polițiștii de patrulare din Bălți au fost informați prin serviciul112, că un taximetrist conduce o Dacia Logan agresiv, nu respectă regulile de circulație și posibil ar fi în stare de ebrietate. Inspectorii au stopat unitatea de transport, stabilindu-se că taximetristul de 50 de ani, avea în aerul expirat 1,23 miligrame per litru.

Un alt caz a avut loc luni, aproape de miezul nopții. Având semnalul de avariere pornit, polițiștii l-au stopat pentru a vedea dacă unitatea de transport și șoferul sunt în regulă. Simțindu-se miros puternic de alcool, acesta a fost testat. S-a confirmat că acesta avea un grad de alcoolemie de 0, 77 mg/l.

Iar al treilea caza a avut loc duminică dimineață. Un taxi circula neadecvat, astfel că a fost stopat de ofițerii de patrulare. S-a constatat că acesta avea un grad avansat de alcoolemie de 0,79 mg/l în aerul expirat.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *