/VIDEO/ Tinerii din Bălți cunosc preferințele Ambasadorului SUA în Republica Moldova

Care e cartea preferată, cum și-a cunoscut soția și ce crede despre războiul din Ucraina, sunt doar câteva întrebări pe care tinerii din Bălți le-au adresat ambasadorului SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, care a întreprins o vizită de lucru la Bălți.

„Am discutat despre familia lui, despre cum el vede viața, despre ce părere are despre multe lucruri, am aflat ceva nou despre el și despre doamna. Sunt niște oameni extraordinari, sunt foarte deschiși și sunt gata să vorbească cu lumea.”

„I-am oferit diferite întrebări despre viața lui, preocupările lui, cu ce se ocupă acolo, câte limbi cunoaște. L-am întrebat câți copii are, ce fac copii lui, cum se simte în Moldova, cum, îi plac oamenii de aici sau nu. Mi-a răspuns că oamenii din Moldova sunt foarte interesanți.”

„Eu i-am adresat întrebări foarte cruciale. Despre starea lor sufletească mai mult, i-am adresat întrebarea cum s-au cunoscut cu soția sa și care a fost cartea care i-a schimbat viața total. Eu am fost surprinsă de răspunsul lor pentru că e ceva wow să cunoști istoria personală a unei persoane.”

Kent D. Logsdon, Ambasador al SUA în Republica Moldova: „Sunt foarte fericit că mă aflu astăzi aici. Suntem la American House Bălți, e un centru recent deschis, avem un grup de tineri draguti aici, mulți vin aici nu doar pentru petrece timpul liber dar și pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de limba engleză și discută întrebările care îi interesează.”

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon a întreprins o vizită de lucru la Bălți. După ce a avut o întrevedere cu primarul orașului, a mers la un centru pentru refugiați și la Judecătoria Bălți care implementează proiectul „Instanțe judecătorești model”, finanțat de USAID.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *