/VIDEO/ Va cădea sau nu Guvernul Gavrilița astăzi? Ce spune Igor Grosu

Moțiunea de cenzură înaintată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor împotriva Guvernului Gavrilița are „zero” șanse să fie susținută astăzi, 22 septembrie, la ședința Parlamentului, unde va fi dezbătută. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, la începutul ședinței, transmite realitatea.md. 

Grosu a precizat că, „opoziția nu face nimic altceva decât să manipuleze și să speculeze”.

„Zero, cum au fost și alte moțiuni simple ale opoziției, care înafară de a specula și intoxica spațiul public. Nu știu să facă altceva nimic. Măcar odată să aibă curajul de politicieni să iasă și să spună ce se întâmplă în Ucraina. Măcar odată vreau să-i văd, să prindă la acest curaj. În rest, manipulări încercarea de a ieși în evidență. Nimic concret”, a conchis Grosu.

După aprobarea ordinei de zi, Igor Grosu a spus că moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută la ora 17:00.

„Moțiunea de cenzură va fi dezbătută la ora 17:00. Până atunci examinăm subiectele de pe ordinea de zi pe care reușim, iar la ora 17:00 va veni prim-ministra țării în Parlament pentru a răspunde la întrebările deputaților”, a spus Grosu în debutul ședinței Parlamentului.

Amintim că, săptămâna trecută Blocul Comuniștilor și Socialiștilor au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.