/VIDEO/ Vine iarna și vrei o factură mică la încălzire? Cei de la Cazan.md au soluția perfectă pentru tine

În ultima perioadă, moldovenii afectați de criza energetică se gândesc tot mai des la metodele alternative de încălzire. Dacă și tu ești cu gândul la cum să îți încălzești locuința în perioada rece a anului, cu bani mai puțini, nu ezita să treci pe la cazan.md. Rețeau de magazine cazan.md, are în stoc diverse produse de alternativă, care îți oferă atât eficiență ridicată, cât și cost redus.

Una dintre alternativele propuse sunt cazanele electrice. Cel mai mare beneficiu al acestora este că pot fi racordate la sistemul de încălzire deja existent, fără cheltuieli suplimentare.

NICOLAE ȘCIUR, administrator regional nord, Cazan.md: „Una dintre aceste soluții ar fi cazanele electrice. Este permisă racordarea lor la suprafețe mici, chiar și până la 200 de metri pătrați. Ele se racordează la rețeaua electrică și ne permit încălzirea suprafețelor cu sistemul existent. Dacă deja aveți o sursă de încălzire pe sistemul de gaze existent, noi putem racorda acest cazan fără alte investiții în reutilarea sistemului de încălzire”.

De o popularitate mare se bucură cazanele pe combustibil solid. În aceste tipuri de cazane se poate arde: lemnul, peleții, cărbunii și oricare alte materiale inflamabile. Plus la asta sunt ușor de utilizat.

NICOLAE ȘCIUR, administrator regional nord, Cazan.md: „În rețeaua noastră de magazine găsiți cel mai mare asortiment de cazane pe combustibil solid. De la așa branduri cum ar fi Tis, Warm Line, Tatramet, Kordi și multe altele. Cazanele cu combustibil solid sunt echipate cu automatizări ceea ce ne permite o comoditate în exploatare. Aprindem cazanul, setăm temperatura dorită, iar acesta funcționează în continuare și are o autonomie de la 8 la 12 ore, fără a ne apropia de el”.

Cei care vor să înregistreze în facturi o sumă de câteva ori mai mică față de celelalte tipuri de încălzire, pot să își instaleze o pompă de căldură aer-apă. Doritorii de a-și echipa casa cu o astfel de pompă se pot adresa la specialiștii de la Cazan.md,  care se deplasează la fața locului, fac absolut gratuit toate calculele termice și vin cu soluționarea problemei.

NICOLAE ȘCIUR, administrator regional nord, Cazan.md: „O pompă de căldură are un principiu de căldură ca un aparat de aer condiționat și ne permite o economie foarte mare la factură. Așadar, o sursă de încălzire foarte bună, un utilaj, ar fi pompa de căldură aer-apă. Aici economia este din faptul că la consumul de un kw energie electrică, obținem trei și chiar patru kw de energie termică.Astfel avem un randament de unu la trei sau chiar patru”.

Iar agenții ecomonici care au un spațiu comercial sau un oficiu mai mic pot procura aparate de aer condiționat. Acestea reprezintă una dintre cele mai eficiente alternative, pentru că oferă un randament bun la încălzirea și răcirea spațiilor, în raport cu cantitatea de energie electrică consumată.

NICOLAE ȘCIUR, administrator regional nord, Cazan.md: „Utilizatorii care au de încălzit un spațiu mai mic, cum ar fi un spațiu rezidențial sau un oficiu de 35-60 de metri pătrați avem oferte la aparatele de aer condiționat. De asemenea, fiind foarte și foarte econom. Randamentul este practic ca la o pompă de căldură, cu un randament de 1:2 – 1:3, la un aparat de aer condiționat. Aparatul de aer condiționat necesită mai puține investiții ca utilaj, la instalare”.

Cumpărătorii aleg magazinul cazan.md pentru personalul calificat și prețurile accesibile.

„Deservirea este foarte bună. Băieții sunt ambaili, ne-au consultat, ne-au răspuns la toate întrebările. Nu am nicio pretenție la ei”.

„Am rămas mulțumit, mi-au explicat totul sper să îmi fac calculele mele și să revin după cumpărături. Astortimentul este bogat, sunt foarte multe produse. Mi-au propus și reducere, vedem deja din suma finală, atunci se aplică reducerea”.

Rețeaua de magazine, cazan.md pune la dispoziție cumpărătorilor nu doar sisteme alternative de încălzire, dar și toate utilajele necesare la instalarea acestora. În plus cei care aleg cazan.md primesc absolut gratuit un calcul a sistemelor inginerești, cu ieșire la fața locului și o gamă largă de produse. Pe lângă faptul că puteți achiziționa orice utilaj dorit în credit cu 0 procente, ficare client beneficiază de reduceri.

(P)

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.