/VIDEO/ Vladimir Zelenskiy, implicat într-un accident rutier în Kiev

Preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a fost implicat într-un accident rutier în Kiev. Un anunț în acest sens a fost făcut de purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Serhi Nikiforov pe pagina de Facebook, transmite replicamedia.md. 

Oficialul ucrainean a menționat că Zelenskiy nu este grav rănit. Oficialul nu a spus când a avut loc accidentul, dar a precizat că maşina în care se afla Vladimir Zelenskiy a intrat în coliziune cu o maşină particulară.

„Preşedintele a fost examinat de medic şi nu i s-au găsit răni grave”, a spus Serhi Nikiforov. Acesta a adăugat că toate împrejurările producerii accidentului ar trebui clarificate de oamenii legii.

Totodată, medicii care îl însoţeau pe Zelenskiy i-au acordat îngrijiri medicale şoferului maşinii particulare şi l-au trimis la spital cu o ambulanţă, a mai spus Serhi Nikiforov.

 

La câteva minute după declaraţiile purtătorului de cuvânt al preşedintelui ucrainean, biroul de presă al preşedintelui Zelenskiy a emis discursul de seară al preşedintelui, în mesaj video, pe care acesta îl susţine în fiecare seară.

Accidentul a avut loc în timp ce Zelenskiy se întorcea din vizita efectuată în Izium, unul dintre orașele recuperate de forțele ucrainene din mâinile rușilor.

Președintele ucrainean le-a mulțumit soldaților și a ridicat steagul țării deasupra clădirii administrative a orașului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.