Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat

Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat

Deputatul independent Viorel Melnic și-a depus mandatul de parlamentar, a anunțat Legislativul. Melnic și-a motivat decizia prin faptul că rolul deputaților independenți a fost redus la zero, susținând că viteza cu care sunt adoptate legile de către actuala majoritate parlamentară s-ar răsfrânge asupra calității acestora.

Într-un comunicat de presă emis de Viorel Melnic, acesta critică coaliția din actualul Parlament, care ar fi pusă pe picior de răzbunare politică.  

„Coaliția actuală din Parlamentul Republicii Moldova este una situativă și se manifestă mai mult printr-un comportament de răzbunare și eliminare politică, inclusiv a profesioniștilor”, se arată în comunicatul lui Melnic

Fostul deputat pune la îndoială și calitatea activității actualului Parlament.

„Constat cu certitudine, dar și cu regret, că rolul deputaților independenți este redus la zero. Promovarea cu viteza cosmică a proiectelor de acte normative în Parlament, dar și ignorarea prevederilor procedural-legale în procesul de examinare și aprobare a acestora exprimă un dubiu iminent a calității lucrului întregului for legislativ”, subliniază Viorel Melnic.

Amintim că Viorel Melnic a fost ales în calitate de deputat independent pe una din cele circumscripții uninominale din regiunea transnistreană.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *