Ziua Familiei va fi organizată la universitatea din Bălți | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Ziua Familiei va fi organizată la universitatea din Bălți

Ziua Familiei va fi organizată la universitatea din Bălți

Pe 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei. Cu acest prilej, în perioada 15-17 mai, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, vor avea loc mai multe activități.

Astfel, pe 15 mai, în Scuarul corpului VI a universității, la ora 11.10, va avea loc „Deschiderea Ușilor Familiei”, care va începe cu un Flash mob „Familia prin statui vii”.

Pe 16 mai, la 11.10, universitatea organizează activitatea „Cărțile vorbesc despre familie, Biblioteca vie”, iar la ora 13.00, în mai multe licee din oraș, dar și din nordul țării vor fi organizate workshop-uri pe tema familiei. La 13.10, în centrul de consiliere a Universității de Stat, se va desfășura masa rotundă „Aisbergul familial: dimensiuni nevăzute ale familiei”.

Pe 17 mai, la ora 13.10, în sala de festivități a corpului VI, universitatea va încheia Zilele Familiei cu o retrospectivă.

Ziua Familiei este sărbătorită pe întreaga planetă, începând cu anul 1995, având scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *